Contact 0223 660 387     Find us on Facebook

 

Introductie Vlucht

Als vliegers ervaren wij steeds weer hoe geweldig de luchtvaart is. Wij zijn ook niet vergeten hoe graag wij wilden vliegen toen we nog geen brevet hadden. Dit enthousiasme brengen wij graag op jou over. Omdat jij ook net zo'n grote interesse hebt in het vliegen en alles wat daarbij komt kijken, als wij. 

Wij houden niet van drempels. Of het moet al een baandrempel zijn. Tegelijk snappen wij heel goed dat er een drempel kan zijn om bij een vliegclub binnen te komen. Weet daarom dat wij elke kans om de wereld van het vliegen over te brengen graag aangrijpen! Dat was dan ook de basis om introductievluchten mogelijk te maken. Een geweldige kans om onze kisten te laten zien. Om te showen wat ze kunnen. Om jou de kans te geven een unieke ervaring op te doen. En voor ons om die te delen.

Bij een introductievlucht vlieg je een stuk over Noord Holland met een van onze geselecteerde leden die maar al te graag vertellen over alles wat er te zien valt. Naar keuze vlieg je over je huis en omgeving. Of een andere plaats die jij graag eens van boven bekijkt.

Een introductievlucht duurt ongeveer 3 kwartier. Wij kunnen dit aanbieden voor een speciale prijs waarbij slechts onze kosten worden gedekt. Alle clubleden die hieraan meewerken doen dit gratis en in hun vrije tijd. Als je besluit dat jij ook piloot wilt worden, dan weet je gelijk hoeveel enthousiasme er in onze club schuilt.

Als je het eerst nog even aan wilt kijken is dat geen enkel probleem. Een introvlucht verplicht je tot niets. (Maar bedenk wel: elk jaar dat je eerder je brevet haalt is een jaar dat je langer kan genieten...)


Wij hopen dat wij jou snel mogen verwelkomen

Aanvraag Introductie Vlucht

captcha refresh