Contact 0223 660 387     Find us on Facebook

 

Welkom op Aeroclub Maritime

Vliegclub Aeroclub Maritime is gevestigd op Maritiem Vliegkamp De Kooy. Onze vereniging verzorgde in het nabije verleden instructietaken voor Marine personeel. Die instructietaak bestaat (helaas) niet meer maar onze vereniging onderhoudt nog steeds warme banden met defensie en met de civiele autoriteiten op De Kooy.

Wat maakt Aeroclub Maritime uniek in Nederland ?  Alles wat voor een opleiding tot vlieger belangrijk is komt samen op de Kooy. We beschikken over fantastische moderne (les)vliegtuigen die met participatie ook nog eens bijzonder goedkoop zijn te vliegen. Het samenspel met de militaire verkeersleiding voegt direct waarde toe aan je opleiding. Natuurlijk is er nergens goedkoper te landen dan op onze thuisbasis, maar we zijn ook veelvuldig op het gezellige Texel te vinden. Heb je al een brevet ? Dan kan je voorgaande punten zeker op waarde schatten en wellicht mogen we je binnenkort eens verwelkomen..

Aeroclub Maritime heeft een officiele Declared Training Organisation (DTO) opleiding en voldoet daarmee aan alle nationale en Europese eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit van de opleiding

Bezoekers

Voor het aanmelden van bezoekers voor de AeroClub Maritime graag de volgende informatie sturen naar Robin Schipper (e-mail of whatsapp) 

  • Begeleider (Naam, telefoonnummer, e-mail adres)
  • Start datum en tijd van bezoek
  • Eind datum en tijd van bezoek (optioneel, anders max 30 dagen)
  • e-mail adres van bezoeker (uniek e-mail adres!!)